Presentació del bufet


El despatx d'advocats i economistes APV ADVOCATS I ECONOMISTES ASSOCIATS, situat al Principat d'Andorra, neix de la unió espatxos d'advocats, entre els quals el despatx d'advocats BUFET PUJOL ADVOCATS, fundat l'any 1973 per l'advocat Joan PUJOL SERRES

Format per un equip d'advocats i economistes especialitzats, APV ADVOCATS I ECONOMISTES ASSOCIATS presta serveis en diferents àrees de competències.

Multilingüe (català, espanyol, francès i anglès) i multi disciplinari, APV ADVOCATS I ECONOMISTES ASSOCIATS és un despatx dinàmic, que presta als seus clients, empreses o particulars, serveis tant en l'àmbit andorrà com en l'internacional, en col·laboració amb la seva xarxa de corresponsals en altres jurisdiccions.
v El renom de APV ADVOCATS I ECONOMISTES ASSOCIATS s'ha construït gràcies a la confiança dels seus clients, al rigor del seu treball, a l'eficàcia dels seus serveis i a l'escrupolós respecte de la seva obligació de confidencialitat, i més generalment, de les normes deontològiques.

APV ADVOCATS I ECONOMISTES ASSOCIATS forma part dels bufets d'advocats acreditats per la Secció Consular de l'Ambaixada de França a Andorra i està afiliat a l'agència de promoció econòmica del Principat: Andorra Desenvolupament i Inversió (www.adi.ad).

Nota: La fusió dels despatxos d'advocats APV Advocats i Economistes Associats i RAMÉNTOL BORRELL ADVOCATS ha donat naixement al despatx d'advocats RAMÉNTOL PUJOL. Per més informació: http://www.ramentolpujol.ad/ca/